Update Positie-adviezen BE/NL en USA 15/07/2017


Onze vorige update dateert van eind juni 2017. Hieronder vindt u - zowel voor de BE/NL als de US virtuele port - een overzicht van de grafieken alsook een link naar de online Google sheets waar we de posities bijhouden.


België - Nederland


Een grafiekoverzicht van alle huidige open posities vindt u via deze link. Zorg er wel voor dat u ingelogd bent met uw ChartMill-account om alle grafieken te kunnen zien!


De portefeuillemodule (Google Sheets) kan u hier terug vinden.


Na de voorbije week hebben we voor 4 van de 7 open BE/NL posities de stoploss positief bijgesteld (gele vakjes in de online port).


We weerhouden ook één nieuwe uitbreiding van een bestaande longpositie, met namen voor Solvay. Het aandeel bevindt zich nog steeds in een langetermijn bullish trend en lijkt zich op te maken voor een nieuwe uitbraak boven de bestaande high. De stoploss van de vorige positie werd inmiddels opgetrokken waardoor het openstaande risico voor die eerste positie nog slechts -0.37% is. Met deze positie-uitbreiding (#BE/NL 15/2017) zou dat opnieuw iets meer dan -1% risico bedragen.


USA


Voor de US-port hebben we nog amper 3 open posities (waarvan twee dubbele positie in Microsoft en Royal Bank Scotland). We blijven daar momenteel wat hangen op een welliswaar miniem verlies (-1.68% netto met dank aan onze stoplosses) maar zouden uiteraard veel liever in positief vaarwater liggen. Benieuwd of we dit nog kunnen goed krijgen in de tweede jaarhelft van 2017!


De setup voor Colfax (#US 11/2017) blijft nog altijd geldig voor de komende week.


We weerhouden ook één nieuwe longsetup, zijnde het bedrijf Align Technology Inc. (#US 13/2017). Entrylevel, positiegrootte en initiële stoploss vindt u terug in het portoverzicht (link hieronder). Dit bedrijf komt zeer goed uit onze analyzer, zowel fundamenteel als technisch.


Een grafiekoverzicht van de huidige openstaande posities kan u hier raadplegen.


Het online portefeuilleoverzicht(Google Sheets) kan u hier terug vinden.


Met vragen of opmerkingen kan u terecht op onze contactpagina. Op al onze produkten en services is onze disclaimer van toepassing. Met vriendelijke groeten, Het ChartMill Team#GroupeBruxellesLambert #thrombogenics #WesternNewEnglandBancorp #DsmKoninklijke #Arcadis #Microsoft

Recent Blogartikelen
Blogarchief
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square