Update Positie-adviezen BE/NL en USA 11/06/2017


België - Nederland

Het herstel op vrijdag was broodnodig maar zelfs dat heeft niet kunnen verhinderen dat de port op weekbasis licht in de min ging...

Het lijkt erop dat Econocom Group SA (# BE/NL 1) zijn weg nog moet vinden na de aandelensplitsing. Het aandeel verloor -5,2% op weekbasis. Onze stoploss houden we gewoon aan.


Koninklijke DSM (#BE/NL 3) ging aanvankelijk fors lager maar vrijdag kwam er een bullish wit konijn uit de toverhoed waardoor het verlies op weekbasis kon beperkt worden tot -1,6%. Stoploss blijft ongewijzigd.


Koninklijke Philips nv (#BE/NL 11) vertoonde eenzelfde weekverloop als Koninklijke DSM. Aanvankelijk hard onderuit om tegen het einde van de week flink te herstellen en zo goed als breakeven te eindigen. Geen wijzigingen voor de stoploss.


Niks nieuws onder de zon voor Groupe Bruxelles Lambert SA (#BE/NL 7) in vergelijking met vorige week. Stoploss blijft dan ook gelijk.


2% verlies afgelopen week voor Arcadis nv (#BE/NL 10). Het aandeel blijft echter mooi binnen z'n bestaande bandbreedte. Voorlopig geen wijzigingen.


Geen nieuws voor ThromboGenics NV (#BE/NL 5). Bestaande stoploss blijft behouden.


Solvay (#BE/NL 14) wint 1,3%. Benieuwd of hierna opnieuw kan uitgekeken worden naar de 125€ zone... Stoploss blijft behouden.


KBC (#BE/NL 13) We vroegen om duidelijkheid en we kregen ze ook... De koers van het aandeel ging afgelopen week meer dan 5% hoger. KBC behaalde trouwens een mooie derde plaats op de jaarlijkse Extel Awards. Internationale professionele beleggers gaan daarbij op zoek naar de beste divisie 'aandelenresearch'. KBC behaalde vorig jaar een vijfde plaats maar staat dit jaar dus mee op het podium.


USA Het kan snel verkeren in beleggersland. Konden we vorige week nog trots pronken met een nieuwe high qua rendement in onze port, na de voorbije week staan we opnieuw op verlies. Zeer miniem welliswaar maar het toont toch aan dat er héél wat twijfel in de markt zit. Onze positie in Pharmaceuticals Inc werd trouwens uitgestopt.


Royal Bank of Scotland Group PLC (#US 2) kreeg een opdoffertje te verwerken, -4,3% op weekbasis. Stoploss blijft ongewijzigd.


Western New England Bancorp Inc (#US 5), ook een bank, deed het wel goed en wint 1,4%. Mogelijks zien we hier een nieuwe aanval op het 10,75$ niveau.

Microsoft Corporation (#US 16/16) moet duidelijk even op adem komen en sluit de week af met een verlies van -2%. Weinig animo bij Ulta Beauty Inc (#US 7) en een weekverlies van -1,4% onder laag volume.


Onze stoploss werd getriggerd voor Pharmaceuticals Inc (#US 4)en deze gaat dus uit de port.


De setup voor Colfax (#US 11) blijft geldig voor de komende week.


Via deze link hebt u toegang tot de google sheet met een actueel overzicht van beide portefeuilles.


Met vragen of opmerkingen kan u terecht op onze contactpagina. Op al onze produkten en services is onze disclaimer van toepassing. Met vriendelijke groeten, Het ChartMill Team#GroupeBruxellesLambert #thrombogenics #WesternNewEnglandBancorp #DsmKoninklijke #Arcadis #Microsoft

Recent Blogartikelen
Blogarchief
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square