COLFAX Corp. (CFX) en Microsoft Corp. (MSFT) - Twee nieuwe longsetups voor onze US virtuele aandelen

Microsoft Corp. (MSFT)

In onze laatste port-update kon u reeds lezen dat we afscheid namen van de Microsoft setup, daterend van 23 april 2017. Onze instapprijs werd niet bereikt. Microsoft heeft afgelopen week echter een belangrijke technische weerstand overwonnen en kwam intraweek zelf even boven de 70$ uit. Voor ons reden genoeg om aanstaande maandag een nieuwe poging te doen om de bestaande positie uit te breiden. Niet vergeten trouwens dat we Microsoft reeds sinds 23 oktober 2016 in port hebben...


Weekgrafiek

Daggrafiek

Setup

Ticker : MSFT

Buystop market @ 70.28$ met limiet @ 70.50$

Stoploss market @ 66.88$

aantal aandelen : 88

Order geldig vanaf maandag 29 mei 2017 tot tegenbericht

COLFAX Corp. (CFX)

Colfax is het tweede aandeel dat we toevoegen als setup voor de komende handelsweek. Deze ticker werd ook al gespot door onze analyzer tool en krijgt momenteel een technische score van 9 en een setup score van 8 (zie hier). Meer Engelstalige info over de Analyzer vindt u via deze link terug. Prima omstandigheden dus om een positie in overweging te nemen... en dat doen we dus ook!

Weekgrafiek


Daggrafiek

Setup

Ticker : CFX

Buystop market @ 42.06$ met limiet @ 42.22$

Stoploss market @ 37.88$

aantal aandelen : 119

Order geldig vanaf maandag 29 mei 2017 tot tegenbericht

Wie nog niet vertrouwd is met onze manier van selectie en opvolging raden we ten stelligste aan dit artikel met de basisuitleg te lezen over onze positie-adviezen.

Verdere info en opvolging

Van zodra de instapprijs is bereikt worden de geselecteerde aandelen verder opgevolgd via een virtuele online port. Inzage in de port is echter exclusief voorbehouden voor ChartMill abonnees met een jaarabonnement. Zij worden eveneens op de hoogte gehouden van alle eventuele wijzigingen, uiteraard voorbeurs.

Als gratis gebruiker ontvangt u wel de basissetups zonder de verdere updates nopens de geselecteerde aandelen en zonder inzage in de online virtuele port. Uitbreidingen op bestaande posities zijn evenmin zichtbaar. Belangrijk! Hoeveel aandelen u in port neemt is afhankelijk van uw eigen risicoprofiel. We adviseren echter om nooit meer dan 1/4 van uw beschikbare kapitaal te investeren in één positie. Verder verdient het aanbeveling het risicopercentage te beperken tot maximum twee procent per individuele positie (dit is het totale verlies dat u zou oplopen indien het aanvankelijke stoplosslevel wordt geraakt).


De Position Sizing Tool is wat dat betreft een handig instrument om uw risico perfect af te bakenen naar uw eigen behoeften! Op al onze services en diensten is onze disclaimer van toepassing, te lezen door op deze link te klikken.


Met vragen of opmerkingen over deze setups kan u terecht op onze contactpagina.

Met vriendelijke groeten, Het ChartMill Team


#stockscreener #trendstrategie #Weinstein #TA #positionsizing #Colfax #Microsoft

Recent Blogartikelen
Blogarchief
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square