FLOW.AS (Flow Traders) - nieuwe setup voor onze BE/NL virtuele aandelenport.


Een nieuwe longsetup, geldig vanaf morgen, 20 februari 2017. We gingen aanvankelijk op zoek met onze Stockscreener Chartmill en gebruikten daarvoor exact dezelfde filterinstellingen als we deden bij GBL (zie dit artikel). Toegepast Euronext Amsterdam gaf ons dit 5 aandelen maar het was vooral Flow Traders dat opviel omwille van de hoge volumes. Blijkbaar heeft het bedrijf afgelopen week goede kwartaalresultaten gepubliceerd.


Natuurlijk stappen we morgen niet zomaar in de markt. We hanteren een langetermijn trendstrategie en handelen louter op basis van weekgrafieken. De meest recente ziet u hieronder.

Vooraleer Flow Traders in de port kan zal het eerst hoger moeten koersen dan de rode horizontale weerstandslijn. Pas onder die omstandigheden zien we verder opwaarts potentieel in het aandeel en zijn we bereid een positie in te nemen.


Setup

Ticker : FLOW.AS Buystop markt @ 35.24 met Limiet @ 35.30 Stoploss markt @ 30.92 Aantal aandelen : 113 Order geldig vanaf maandag 20 februari 2017 tot tegenbericht

____________________________________________________________________________________________________

Wie nog niet vertrouwd is met onze manier van selectie en opvolging raden we ten stelligste aan dit artikel met de basisuitleg te lezen over onze positie-adviezen.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Verdere info en opvolging

Van zodra de instapprijs is bereikt worden de geselecteerde aandelen verder opgevolgd via een virtuele online port. Inzage in de port is echter exclusief voorbehouden voor ChartMill abonnees met een jaarabonnement. Zij worden eveneens op de hoogte gehouden van alle eventuele wijzigingen, uiteraard voorbeurs.

Als gratis gebruiker ontvangt u wel de basissetups zonder de verdere updates nopens de geselecteerde aandelen en zonder inzage in de online virtuele port. Uitbreidingen op bestaande posities zijn evenmin zichtbaar. Belangrijk! Hoeveel aandelen u in port neemt is afhankelijk van uw eigen risicoprofiel. We adviseren echter om nooit meer dan 1/4 van uw beschikbare kapitaal te investeren in één positie. Verder verdient het aanbeveling het risicopercentage te beperken tot maximum twee procent per individuele positie (dit is het totale verlies dat u zou oplopen indien het aanvankelijke stoplosslevel wordt geraakt).


De Position Sizing Tool is wat dat betreft een handig instrument om uw risico perfect af te bakenen naar uw eigen behoeften! Op al onze services en diensten is onze Disclaimer van toepassing, te lezen door op deze link te klikken.


Met vragen of opmerkingen over deze setups kan u terecht op onze contactpagina. Met vriendelijke groeten, Het ChartMill Team

#stockscreener #FlowTraders

Recent Blogartikelen
Blogarchief
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square