LONG-kooptip Delta Lloyd : Taiwanees konijn uit de toverhoed!Het tij kan vlug keren op de beurs en Delta Lloyd lijkt daar na vandaag een prachtig voorbeeld van te zijn. Nog niet zo lang geleden trok het Taiwanese Fubon - grootaandeelhouder van Delta Lloyd - naar de rechter tegen de geplande kapitaalverhoging van 650 miljoen euro bij Delta Lloyd.


Maar kijk, alle plooien lijken glad gestreken en het Taiwanese bedrijf gaat nu blijkbaar nog aandelen bijkopen! Haat en liefde liggen dicht bij elkaar... ook op de beurs zo blijkt!


Dit levert Delta Lloyd vandaag een flinke koerswinst op van 14% en het technisch plaatje ziet er daardoor plots een stuk aantrekkelijker uit!

Een flinke volumestijging en een koers die opnieuw dicht tegen de huidige weerstand aanbeukt. Bij doorbraak van de rode horizontale lijn biedt dit een mooie opportuniteit om een eerste longpositie in te nemen van zodra de koers de 6.55 uitneemt. Een aanvankelijke stop zouden we net onder de 5 euro houden. Vrij verre stop maar het is dan ook de bedoeling om in te spelen op een eventuele nieuwe longterm bullish trend en zo lang als mogelijk in positie te blijven. Enkel voor wie hierop wil inspelen met CFD's en daardoor de speculatietaks vermijdt kan overwegen om een flink stuk korter op de bal te spelen. Opties zijn uiteraard ook een mogelijkheid.


Het ChartMill Team

#TA #long

Recent Blogartikelen
Blogarchief
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square