Shortlist 24 februari 2016

Gisteren toch weer een downdagje op de beurzen. Europa kon het verlies lange tijd zeer beperkt houden maar uiteindelijk werd er - onder impuls van de Amerikaanse markt - toch lager afgesloten. De BEL20 verloor een kleine procent maar de DAX sloot de handelsdag af met meer dan anderhalf procent verlies.


Amerika sloot ook lager af met verliezen van ongeveer 1.25 tot 1.50%. Indien we vandaag opnieuw geconfronteerd worden met twijfelende of zwakke markten zijn onderstaande aandelen in het oog te houden shortkandidaten voor de kortetermijntraders. Hoe u op dergelijke setups het best kan inspelen kan u trouwens lezen in ons artikel 'Daytrading met CFD's'.


Onderstaande lijst is een uiteindelijke manuele selectie uit een Chartmill selectiefilter die we gebruiken om vlug de meest ideale shortsetups terug te vinden. Het louter manueel doorzoeken van alle beschikbare aandelen die aan deze parameters voldoen zou vele uurtjes in beslag nemen. Met deze filterinstelling kregen we gisteren iets minder dan 50 potentiële setups en dat allemaal in één muisklik! Uit die 50 tickers een eigen selectie weerhouden zoals we u hier tonen neemt hooguit een paar minuten in beslag. Een mooi voorbeeld van waartoe Chartmill in staat is. Raadpleeg hier de exacte selectiefilter die we hebben gebruikt.


De Shortlist


Via deze link kan u bovenstaande selectie ook rechtstreeks in ChartMill bekijken en toevoegen aan uw eigen watchlist!

Veel succes,

Het ChartMill Team

#CFDdaytrading #daytrading

Recent Blogartikelen
Blogarchief
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square