Nieuw op Chartmill : Stock Analyzer Tool!

Onze nieuwste toevoeging in de stockscreener is er toch wel eentje om even bij stil te staan. De 'Analyzer Tool' zal met één muisklik een volledig technisch rapport samenstellen van elke gewenste ticker in de database. Het enige wat u hoeft te doen is het aandeel specifiëren in het tickerveld of u kant opteren om een gehele 'watchlist' in één keer te laten analyseren. De tool zal vervolgens een algemene technische evaluatie tonen van de stock, inclusief de voornaamste steun- en weerstandniveau's en dit in meerdere timeframes, dus zowel interessant voor de korte- als langetermijn belegger.

Maar dat is niet alles, het aandeel krijgt ook een technische rating van 1 tot 10. Hoe hoger de score hoe beter het aandeel presteert. Indien het aandeel een positieve evaluatie krijgt volgt er bovendien ook een concrete setup met een daarbijhorende setupscore (ook gaande van 0 tot 10), compleet met instap- en stoplosslevel.


Deze technische setups zijn het ideale instrument om te vergelijken met uw eigen bevindingen en tradingstrategieën. Maar het wordt nog beter. In plaats van zelf de ticker van het door u gekozen aandeel in te geven kan u ook een beroep doen op de aandelen die Chartmill u voorstelt. Inderdaad, de software stelt dagelijks zelf een selectie samen met potentiële trade-kandidaten. U vindt die mogelijkheid terug onder de tab ‘Todays Breakout Setups’.


Chartmill, voor en door traders!

#stockanalyzer

Recent Blogartikelen
Blogarchief
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square